11 Temmuz 2012 Çarşamba

RİMEL SEÇİMİ VE ÖNEMİ


Rimel Seçimi ve Önemi 270x300 Rimel Seçimi ve Önemi
Bayanların asla vazgeçemeyeceği şey olan güzellikleri makyaj hileleri ile bütünleşince içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Her zaman güzel görünmek isteyen bayanlar özellikle göz makyajı konusunda her zaman daha da özenli olurlar. Hem şık hem de güzel görünmek isteyen bayanlarımıza muhteem öneriler makyaj.gen.tr adresinde…
Rimel Seçimi ve Önemi
Kirpikleri olduğundan uzun göstermek yeni makyaj ürünleriyle artık mümkün. Sadece kirpikleri uzun göstermek amaçlı üretilmiş bir çok maskarayı rahatlıkla bulabilirsiniz. Sürdüğünüz rimelin daha fazla kalıcı olması için pudra muhteşem bir yardımcıdır. İlk başta rimeli sürün, üstünden pudrayla nazikçe geçin. Sonra yeniden rimel uygulayın.
Bu sayede rimel çok daha kalıcı olacaktır. Kirpiklerinizin daha dolgun ve gür görünmesini istiyorsanız, düz fırçalı rimelleri tercih etmelisiniz. Daha uzunmuş hissini vermek için rimeli kirpiklerinize alttan yukarıya doğru çekerek uygulamalısınız. Etkileyici kirpiklere sahip olmak için alt kirpiklere de bir miktar rimel uygulayabilirsiniz.Ancak yoğunluğunu iyi ayarlamalısınız.
Rimelde renk seçimi Rimelde renk seçiminde ise; etkileyici bir göz makyajında koyu renklerden siyah, lacivert ve uyumlu kahverengiyi seçebilirsiniz. Işıltılı bir göz makyajı için de gri, mürdüm veya mor renkli rimel iyi birer seçim olabilir.
Tabii kullanacağınız rimeli sürdüğünüz fırça da bir etken. Yarım ay şeklindeki fırçalar ile ayrık, uzun ve kıvrık kirpikler elde edebilirken, düz rimel fırçaları ile sık, gür ve dolgun bir görüntü sağlayabilirsiniz. Günlük hayatta yoğun makyaj yapmayı sevmiyorsanız dahi bir kaç kat rimel sürmeyi ihmal etmeyin. Çünkü bu görüntünüzü saniyeler içerisinde değiştiren bir tekniktir.
2012 yılı için makyaj trendlerine baktığımızda makyajda gözleri ön plana çıkarmak yer alıyor. Siz de gözlerinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız kirpiklerinize daha çok önem vermeye başlamalısınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder