11 Temmuz 2012 Çarşamba

GÖZ RENGİNE UYGUN FAR SEÇİMİ




Mavi Gözleriniz Büyülesin
Mavi gözlere sahipseniz eğer, göz farınız göz renginizden mutlaka ve mutlaka koyu tonlarda olmalıdır.Özellikle duman rengimükemmel efektler oluşturmak istiyorsanız göz renginizden daha koyu olan göz farınızısiyah bir dokunuşla birleştirebilirsiniz.Parlak bir bakış mı istiyorsunuz? Gümüş, turkuaz veya küpe çiçeği rengi uygulayın ve bakışınızın ışığı çevrenizi aydınlatsın.
Yeşil Gözleriniz Tabiatı Aratmasın
Yeşil ya da ela renk gözleriniz mi var? Bu güzel gözleri kahverengi, derin haki rengi, kayısı, mor, erik ya da orman yeşili gibi tonlarla aydınlatmanız gerek. Ultra-Modern bir görünüme de sahip olabilirsiniz, altın, kireç-yeşil, açık yeşil veya parlak mor gölgeler kullanarak bunu başarabilirsiniz.
Ela gözler için mor ve menekşe moru kullanılması gözlerinizin yeşil gibi gözükmesini sağlar.
Kahverengi Gözler İçin Tüyolar
Eğer kahverengi gözleriniz varsa onları vurgulamak için özellikle bakır, bronz ve kahverengi tonlarını kullanmalısınız. Ayrıca ceylan bakışlı gözler için, bej ve haki yeşil renkler ekleyebilirsiniz.
Koyu mavi, pembe veya kireç yeşil uygulayarak farklılık yaratabilirsiniz. Sonuç olarak mavinin her tonları kahverengi gözlere mükemmel bir bakış sergiletir.
Diğer Renklerdeki Gözler
Gözlerinize klasik bir görünüm vermek istiyorsanız laciver, kömür rengi ve gümüş renk bir ışıltı ekleyebilirsiniz. Toz mavi gölge uygulamanız kaş kemiğinizi vurgulayarak göz renginizin açılmasını sağlayacaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder