11 Temmuz 2012 Çarşamba

EYELİNER NASIL KULLANILMALI



untitled22 Eyeliner Nasıl Kullanılmalı
Eyeliner sürerken zorluk yaşıyorsanız önceliğiniz kalem eyeliner olsun. Her zaman likit eyelinera göre daha kolay olacaktır. Eli alışık olmayanlar için hem daha pratik olacaktır hem de daha estetik bir görüntü elde edebilirsiniz.
Bir anda sürmek yerine kademe kademe sürmeyi deneyin. Eyelinerınızı daha yavaş sürmeniz sizin işinizi kolaylaştırabilir.
Boşlukta duran ellerinizin titremesi göz makyajınızın dağılmasına neden olacaktır. Bu nedenle elinizi şakaklarınıza dayayarak sabitlemenizde yarar var.
Kalem eyelinerdan hoşlanmayanlar için; eğer likit eyelinerı tercih ediyorsanız, bilmeniz gerekir ki kuru bir likit eyeliner kusursuz bir çizgi çekmeniz konusunda size büyük sorun doğuracaktır. Eyelinerınızı kullanmadan önce sallayın ve ıslak eyelinerın göz kapaklarınızı büyülemesine izin verin. Yalnız; ıslak eyelinerın kuruması için bir süre göz kapaklarınızı kapalı tutun, dağılması hoş olmayacaktır.
Sürdüğünüz eyelinerı sonlara doğru kalınlaştırmanız, kötü bir görüntü varsa onu kamufle etmenizi kolaylaştıracaktır. Böylece koyu renk bir farla hataları daha rahat kapatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder