11 Temmuz 2012 Çarşamba

DOLGUN DUDAKLAR İÇİN İPUÇLARI


1 Dolgun Dudaklar İçin İpuçları
Güzelliğinize güzellik katmak hatta bazen hiç makyaj yapmadan sadece tek bir ruj ile tüm bakışları üzerinize çekmek mümkün. Bunun için dolgun dudaklara sahip olmak gerekir. Eğer dudaklarınız dolgun değilde ince ise ama siz dolgun dudaklara sahip olmak istiyorsanız sizin için muhteşem teknikleri araştırdık. İşte dolgun dudakların sırrı.
Fırçalayın
Eğer dudaklarınız kuru ve çatlamış ise olduğundan daha ince görünür. Dudaklarınızı diş fırçası ile nazik bir şekilde fırçalayarak ölü derilerden arındırabilirsiniz. Fırçaladıktan sonra hemen lip balmınızı sürün.
Nemlendirin
Kuruyan dudakların bir başka çözümü de onları nemli tutmaktır. Bu nedenle nemlendirici özelliği olan rujlar ve parlatıcılar kullanmalısınız. Gün içerisinde rujunuzu sık sık tazeleyin. Nemli dudaklar daha dolgun görünür.
Tarçın ya da Tarçın Yağı
Dudaklarınıza çok az miktarda tarçın ya da tarçın yağı uygularsanız daha dolgun görünebilir (bu yöntemde dudaklarınızda yanma hissi olacaktır). Fakat dikkatli bir şekilde uygulamalısınız, aksi takdirde tahriş edebilir.
Küçük Bir Numara
Dudaklarınızı olduğundan daha dolgun gösteren bir makyaj numarası; dudaklarınızın ortasına az miktarda dudak parlatıcısı sürün. Böylece dudaklarınızın en dolgun olan bölgesine dikkat çekmiş olacaksınız, yani daha dolgun görünmesini sağlayacaksınız.
Ruj Seçimi
Dudaklarınızda açık renkli, parlak rujlar tercih edin. Parlaklık ışığı yansıtır ve dudaklarınızın daha dolgun görünmesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder